FIBROFIT TROPIC (10g)
Cena za 1 KOS2,28€
KOS

Pakiranje 10 g zadošča za 1 dan

FIBROFIT TROPIC (10g)

Z vlakninami bogata pijača v prahu z okusom tropskih sadežev.

Cena za 1 KOS2,28€
KOS

Z vlakninami bogata pijača v prahu z okusom tropskih sadežev. Je odličen vir dragocenih topnih in netopnih prehranskih vlaknin ter pomembno pomaga k zdravi prebavi. Vsebino vrečke (10g) raztopimo v 100 ml vode, dobro premešamo in takoj popijemo. Po uporabi priporočamo, da popijete še ca. 200 ml vode.

Zakaj izbrati Fibrofit Tropic Nahrin?

Ker vsebuje:

  • Pšenična vlakna

Učinkoviti so pri zaprtju, ker povečajo polnjenje debelega črevesa, spodbudijo delovanje črevesja in se ob prisotnosti strupenih snovi hitro izločijo. Prehranske vlaknine lahko pozitivno vplivajo na glikemični nivo, znižujejo sladkorje, vas hitro nasitijo in povzročijo zakasnitev praznjenja želodca. Absorpcija ogljikovih hidratov se torej upočasni z upočasnjenim dvigom krvnega sladkorja. Prehranske vlaknine imajo malo kalorij, ker niso prebavljene, zmanjšujejo občutek lakote z zakasnitvijo absorpcije sladkorjev.

  • Inulin

Inulin je polisaharid, ki spodbuja rast bifidobakterij, ki asimilirajo ogljikove hidrate tako, da jih pretvorijo v kisline. Deluje »probiotično« in zato prispeva k izboljšanju črevesne flore. Zaradi lastnosti vezave vode se uporabljajo predvsem kot zgoščevalci, rahlo sladkast okus pa pripomore k zmanjšanju drugih sladil.

  • vlakna

Prehranske vlaknine imajo funkcionalne in presnovne učinke, zaradi česar veljajo za pomembno sestavino prehrane. Glavni učinki uživanja prehranskih vlaknin na telo: upočasnijo in zmanjšajo asimilacijo maščob in ogljikovih hidratov; povečan občutek sitosti; izboljšati črevesno gibljivost; zmanjšujejo tveganje za bolezni srca in ožilja ter zaplete na prebavilih.

 

Fibrofit Tropic je hrana na osnovi pšeničnih vlaknin, ki prispeva k pospešitvi črevesnega tranzita in povečanju fekalne mase. Vsebino ene vrečke (10 g) raztopite v 100 ml vode in dobro premešajte. 2 – 3 odmerke na dan, zaužiti pol ure pred obrokom.

Kdaj uporabiti Fibrofit Tropic Nahrin:

  • Zdravje črevesja in izboljšanje prebavnega procesa
  • Povečan občutek sitosti
  • Diete za hujšanje in čiščenje
  • Ljudje, ki dnevno ne uživajo prehranskih vlaknin

Sestavine

pšenična vlakna, gostila (arabski gumi, guar moka), fruktoza, prehranske vlaknine (inulin), aroma (pomaranča-pasijonka-mango), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), barvilo: beta karoten


Hranila

Hranilna vrednost na 3x10g
Energijska vrednost300 (73kCal) kJ
maščobe0 g
od tega nasičene maščobne kisline0 g
ogljikovi hidrati8,2 g
od tega sladkorji7,7 g
topne koruzne vlaknine19 g
Beljakovine0,2 g
sol0,1 g
Cena za 1 KOS2,28€
KOS


Povezave

UREJENA PREBAVA - TEMELJ DOBREGA POČUTJA

SRCE, OŽILJE, KRI - BITI ALI NE BITI

ZAKISANOST, STRES, KRONIČNA UTRUJENOST

PREHRANSKA DOPOLNILA

VEGANSKO



Komentarji

Povejte še ostalim svoje izkušnje in mnenje o izdelku »FIBROFIT TROPIC (10g)«

Cena za 1 KOS2,28€
KOS

Priporočamo tudi

GRENČICA Z ARTIČOKO (500ml)

GRENČICA Z ARTIČOKO (500ml)

Grenčica z artičoko, komarčkom, poprovo meto in encijanom, ki poživlja prebavni trakt in poživi ter jača imunski sistem.
ProBio Complex Plus (32,6g 72kapsul)

ProBio Complex Plus (32,6g 72kapsul)

Prehransko dopolnilo. Kapsule z živimi mlečnokislinskimi bakterijami SynBalance® SmilinGut, vitamini in ekstraktom komarčka.
ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (380g)

ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (380g)

Izvleček črnega čaja obogaten z mineralnimi solmi in vitaminom C.
AFFILINE (500ml)

AFFILINE (500ml)

Affiline je koncentriran drenažni tekoči dodatek na osnovi črne višnje, bezga, opuncije, regrata, breze, koprive, spireje in artičoke, spodbuja...
FIBROFIT TROPIC  10x10g

FIBROFIT TROPIC 10x10g

Z vlakninami bogata pijača v prahu z okusom tropskih sadežev.