Nahrin

Nahrin

Švicarsko podjetje, ki se že od leta 1954 ukvarja z zdravo hrano in prehranjevanjem.


Nahrin proizvaja desetine izdelkov in z njimi oskrbuje različne evropske in druge države. Kupcem so na razpolago tri glavne kolekcije, ki jih lahko razdelimo takole:

 

1. Širok izbor izdelkov za kuhanje,

- izvlečki za pripravo juh (zelenjavnih in mesnih), ki so vsi zelo okusni, brez maščob in     z zelo malo soli;

- različne začimbe za pripravo poslastic polnega in mamljivega okusa na osnovi vrtnin,

- vešče doziranih aromatičnih zelišč in morske soli;

- olja, ki so bogata z naravnimi vitamini in polnasičenimi kislinami;

- pripravki za omake brez holesterola, ki so praktični in enostavni za uporabo, tako da     jih lahko uporabljajo tudi začetnice;

- kosmiči za bogat zajtrk; sproščujoči in poživljajoči aromatični čaji v prahu.

 

2. Velik izbor naravnih dopolnil z vitamini, železom, pelodom, ki so idealna za pridobitev forme in energije ob menjavah letnih časov;

- mineralne soli;

- proteini za vse, ki želijo imeti brezhibno postavo;

- vlaknine za tiste, ki se želijo pravilno prehranjevati.

Vsa dopolnila so okusna, praktična in natančno odmerjena. Poleg tega so na razpolago tudi izdelki, primerni za program izgubljanja prevelike teže, za katere je značilno, da so praktični in okusni ter opremljeni z nasveti in recepti za uravnotežen obrok.

 

3. Velik izbor izdelkov na osnovi:

- zdravilnih zelišč,

- rastlinskih izvlečkov,

- sirupov,

- eliksirjev in krepčil za tiste,

ki se želijo počutiti dobro s pomočjo prijaznosti narave.

Tradicionalno so jih uporabljale prejšnje generacije. Stari recepti, ki so nam jih z ustnim izročilom posredovale naše babice in so danes prevedeni v sodobne formule, tako da smo dobili praktične in visoko koncentrirane izdelke. Ta izbor nam pomaga pri nenehnem iskanju ravnovesja in dobrega počutja ter sožitja z naravnim zdravjem.

 

Nahrin se je odločil misliti tudi na družinsko prehrano in vnesti v obroke zdravje in dobro počutje. Zato je po dolgih in natančnih analizah izbral serijo kombinacij naravnih dopolnil, kjer lahko odkrivamo stare recepte, ki so skupaj z znanjem in strokovnostjo sodobne ekipe raziskovalcev sposobna ponuditi kupcem visoko kvalitetne, praktične in okusne izdelke. Skrb Nahrina je kvaliteta izdelkov, zato je ves proizvodni ciklus usmerjen v doseganje tega cilja: od skrbi pri izbiri surovin do stalnih kontrol v različnih proizvodnih fazah in analize prehranskih vrednosti vsakega posameznega lota proizvodnje. Taki so osnovni kontrolni standardi za jamstvo potrošnikov, ki jih zagotavlja to švicarsko podjetje.

 

Nahrinove izdelke lahko naročate izključno pri svetovalkah pooblaščenih za prodajo na domu, ki na krajših sestankih predstavljajo izdelke in vse njihove značilnosti, posredujejo podatke o njihovi uporabi ter različne privlačne in praktične recepte; različne artikle se lahko tudi pokuša. Odpreti vrata svoje hiše svetovalki Nahrin pomeni odpreti vrata v svet poln okusov, vonjav, dobrega počutja, energije, daril, informacij in receptov.



Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!