GEL ZA ZOBE (zobna pasta)- 7 ZELIŠČ (100ml)

GEL ZA ZOBE (zobna pasta)- 7 ZELIŠČ (100ml)
Šifra izdelka20065
Pakiranje *1 KOS (100 ml)
Cena za 1 KOS15,93€
KOS

* Ob običajni uporabi izdelek zadošča za 90 dniŽelite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »GEL ZA ZOBE (zobna pasta)- 7 ZELIŠČ (100ml)« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Nahrin gel za umivanje zob 7 zelišč (7 Krauter) 30ml, tuba

Ustna higiena je zelo pomemben člen nege telesa. Ker povprečna starost ljudi raste, je cilj, da se ohrani tudi kakovost zob in dlesni čim dlje.
Z rednim in pravilnim čiščenjem zob, se zobne obloge in ostanki hrane odstranjujejo in posledično je število bakterijh v ustni votlini nizko. Taka nega pomaga preprečiti razvoj kariesa, gingivitisa, paradontoze in neprijetnega vonja iz ust.
Pomembno je tudi čiščenje zadnjega dela jezika, saj se tam običajno nahaja kar 60% bakterij v ustih; ravno te bakterije so večinoma odgovorne za ustni zadah. (Žajbelj,...)

Običajno je dovolj zobe očistiti dvakrat dnevno, pri čemer je najpomembnejše čiščenje pred spanjem. V nasprotnem primeru so zobje nepotrebno več ur izpostavljeni delovanju bakterij.
Po zaužitju hrane, ki vsebujejo kisline (npr: sadje ali sadne pijače) je priporočljivo, da najprej usta samo speremo z vodo in zobe sščetkamo šele po cca. 20 minutah.

Po vsakem obroku in pitju sladkih ali sadnih pijač bi morali usta vsaj izprati ("žvrkljati" in "stiskati"), saj s tem odpravimo vsaj del ostankov hrane.

Nahrin Dental gel podpira čistilni učinek krtačenja zob z uravnoteženo vsebnostjo snovi za poliranje, čiščenje in zdravih rastlinskih izvlečkov.
Obogaten je s posebno snovjo, ki uničuje bakterijski biofilm, ki je pritrjen na zobe in to brez potrebe po močnem mehanskem drgnjenju.
Nahrin je razvil zobni gel z malo penjenja - brez tenzidov - in tako naravno, kot je to mogoče.

UPORABA:
- Ščetkajte zobe vsaj 2x dnevno z Nahrin gelom za umivanje zob 7 zelišč
- Ustno higieno odlično dopolnite z izpiranjem z ustno vodo Nahrin

PREDNOSTI:
o čistilni zobni gel brez tenzidov obogaten s 7 zelišč iz Alp
o Optimizirana razmerje med čiščenjem, poliranjem, nego in zaščito
o Učinkovita preventiva pred kariesom
o Zelišča iz Alp negujejo in ščitojo dlesni in preprečujejo draženje in
vnetja
o Ščiti pred neprijetnim vonjem in širi prijeten, svež občutek za zagotavljanje večje sproščenosti v stiku z drugimi ljudmi
o Z dodajanjem Dekaben BL zaščitimo tako zobe kot ustno votlino pred bakterijami in s tem zobe pred kariesom
o Ne vsebuje parabenov, niti snovi PEG, niti halogenih kombinacije
o Vsebuje prehrambene snovi za okus
o Idealna potovalna kombinacija: Gel + Ustna voda Nahrin

Odgovorna oseba za vse kozmetilče izdelke je podjetje: JC SwissCare Gmbh, Bundesstrasse 120, A-6923, LauterachPriporočamo tudi