FIBROFIT TROPIC (10g)

FIBROFIT TROPIC (10g)
Šifra izdelka10347
Pakiranje *1 KOS (10 g)
Cena za 1 KOS2,28€
KOS

* Ob priporočeni uporabi pakiranje zadošča za 1 danŽelite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »FIBROFIT TROPIC (10g)« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Z vlakninami bogata pijača v prahu z okusom tropskih sadežev. Je odličen vir dragocenih topnih in netopnih prehranskih vlaknin ter pomembno pomaga k zdravi prebavi. Vsebino vrečke (10g) raztopimo v 100 ml vode, dobro premešamo in takoj popijemo. Po uporabi priporočamo, da popijete še ca. 200 ml vode.

Zakaj izbrati Fibrofit Tropic Nahrin?

Ker vsebuje:

  • Pšenična vlakna

Učinkoviti so pri zaprtju, ker povečajo polnjenje debelega črevesa, spodbudijo delovanje črevesja in se ob prisotnosti strupenih snovi hitro izločijo. Prehranske vlaknine lahko pozitivno vplivajo na glikemični nivo, znižujejo sladkorje, vas hitro nasitijo in povzročijo zakasnitev praznjenja želodca. Absorpcija ogljikovih hidratov se torej upočasni z upočasnjenim dvigom krvnega sladkorja. Prehranske vlaknine imajo malo kalorij, ker niso prebavljene, zmanjšujejo občutek lakote z zakasnitvijo absorpcije sladkorjev.

  • Inulin

Inulin je polisaharid, ki spodbuja rast bifidobakterij, ki asimilirajo ogljikove hidrate tako, da jih pretvorijo v kisline. Deluje »probiotično« in zato prispeva k izboljšanju črevesne flore. Zaradi lastnosti vezave vode se uporabljajo predvsem kot zgoščevalci, rahlo sladkast okus pa pripomore k zmanjšanju drugih sladil.

  • vlakna

Prehranske vlaknine imajo funkcionalne in presnovne učinke, zaradi česar veljajo za pomembno sestavino prehrane. Glavni učinki uživanja prehranskih vlaknin na telo: upočasnijo in zmanjšajo asimilacijo maščob in ogljikovih hidratov; povečan občutek sitosti; izboljšati črevesno gibljivost; zmanjšujejo tveganje za bolezni srca in ožilja ter zaplete na prebavilih.

 

Fibrofit Tropic je hrana na osnovi pšeničnih vlaknin, ki prispeva k pospešitvi črevesnega tranzita in povečanju fekalne mase. Vsebino ene vrečke (10 g) raztopite v 100 ml vode in dobro premešajte. 2 – 3 odmerke na dan, zaužiti pol ure pred obrokom.

Kdaj uporabiti Fibrofit Tropic Nahrin:

  • Zdravje črevesja in izboljšanje prebavnega procesa
  • Povečan občutek sitosti
  • Diete za hujšanje in čiščenje
  • Ljudje, ki dnevno ne uživajo prehranskih vlaknin


Priporočamo tudi

GRENČICA Z ARTIČOKO (500ml)

GRENČICA Z ARTIČOKO (500ml)

Grenčica z artičoko, komarčkom, poprovo meto in encijanom, ki poživlja prebavni trakt in poživi ter jača imunski sistem.
ProBio Complex Plus (32,8g)

ProBio Complex Plus (32,8g)

Prehransko dopolnilo. Kapsule z živimi mlečnokislinskimi bakterijami SynBalance® SmilinGut, vitamini in ekstraktom komarčka.
Vivi Aloe (ALOE VERA 1000ml)

Vivi Aloe (ALOE VERA 1000ml)

Čisti sok Aloe Vere (95%) in limone (5%).
CRANBERRY PLUS (brusnica) 250ml

CRANBERRY PLUS (brusnica) 250ml

Sirup brusnice je v pomoč pri nevšečnostih urinarnega in prebavnega trakta. V kombinaciji z brinom in kamilico deluje protivnetno, pomirjajoče in...
ETERIČNO OLJE SIVKE 15ml

ETERIČNO OLJE SIVKE 15ml

Eterično olje Sivke.
ETERIČNA KOLEKCIJA
Naravna negovalna kozmetika
Hrana
Prehranska dopolnila
Izdelki za dom
Paketi, darilni program