NAROSAN BOROVNICA (500ml)

NAROSAN BOROVNICA (500ml)
Šifra izdelka10078
Pakiranje *1 KOS (500 ml)
Cena za 1 KOS43,30€
KOS

* Pakiranje 500 ml zadošča za 21 dniŽelite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »NAROSAN BOROVNICA (500ml)« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Prehransko dopolnilo Narosan borovnica z vitamini, železom in bakrom - za boljšo kri. Železo in vitamin B6 sta pomembna pri tvorbi pomembnih komponent krvi - hemoglobina in rdečih krvničk. Baker in vitamin A sodelujeta pri normalnem transportu oz. metabolizmu železa v telesu, vitamin C pa povečuje absorbcijo železa. Folna kislina je pomembna v procesu nastajanja krvi.
PDV: 25ml/dan
UPORABA: 1 jedilna žlica pred obrokom, 2-3x dnevno (25ml/dan)
Sadni vitamini z dodatnim odmerkom železa in bakra so razlog za veliko priljubljenost Narosan Borovnice predvsem pri ženskah, ki jim primanjkuje železa. Borovnica je osnova prehranskega dopolnila, prispeva pa tudi prijeten okus.
Sadni sok predstavljale 74 %.
V sirupu je tudi 11 bistvenih vitaminov: vitamin C, niacine, vitamin E, Pantotenska kislina, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin A, biotin, vitamin D in vitamina B12.
Ekstrakt cvetnega prahu in dodani minerali poskrbijo za pokrivanje priporočene dnevne količine.
Vitaminski izdelek Narosan Borovnica je brez glutena in idealen v primerih pomanjkanja železa, kar se najpogosteje pojavi v dobi rasti, menstruacij ali vegetarijanskega načina prehranjevanja.
Priporočljivo je daljše obdobje uživanja sirupa - 3-4 mesece.
Pred uporabo pretresti.
Po odprtju izdelek hranite v hladilniku in porabite v 2 mesecih.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Rastlinski.
Informacija za alergike: brez laktoze, brez glutenaPriporočamo tudi


Komentarji

Povejte še ostalim svoje izkušnje in mnenje o izdelku »NAROSAN BOROVNICA (500ml)«