ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (55g)

ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (55g)
Šifra izdelka10067
Pakiranje *1 KOS (55 g)
Cena za 1 KOS3,50€
KOS

* Pakiranje 55 g zadošča za 60 dniŽelite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (55g)« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Uravnotežena kombinacija črnega čaja, mineralnih soli, sladkorjev in vitamina C je odličen vir energije. V zimskem času priporočamo topel napitek (ne vroč), v poletnem času pa osvežilni ledeni čaj. Izotonični napitek v prahu z vitaminom C. Če ga pripravite z ledeno mrzlo vodo, dobite osvežilen napitek ledenega čaja. po želji lahko dodate še rezino limone in kocke ledu. Če ga prirpavite z vročo vodo, dobite zelo okusen napitek pravega čaja z limono. PRIPRAVA: raztopite zvrhano čajno žličko izdelka (cc 8g) v 100ml vode. HRABMA: poleti hraniti v hladilniku. Izdelek dobro zaprite in pazite; če bo v embalažo zaslšla vlaga, se izdelek lahko strdi. Rastlinski izdelek. Informacija za alergike: brez laktoze, brez glutena


Priporočamo tudi

VIVIALOE (ALOE VERA 1000ml) z vitaminom C

VIVIALOE (ALOE VERA 1000ml) z vitaminom C

Čisti sok Aloe Vere (95%) in limone (5%).
BASICO -  prehransko dopolnilo z mineralnimi snovmi in elementi v sledovih (250g)  (izg: baziko, bazika, bazični minerali)

BASICO - prehransko dopolnilo z mineralnimi snovmi in elementi v sledovih (250g) (izg: baziko, bazika, bazični minerali)

Bazične soli mineralov in elementi v sledeh pomagajo pri nevtralizaciji kisline v telesu.
ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (380g)

ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (380g)

Izvleček črnega čaja obogaten z mineralnimi solmi in vitaminom C.
CVETNI PRAH (500ml)

CVETNI PRAH (500ml)

Prehransko dopolnilo s cvetnim prahom, medom in pšeničnimi kalčki.

Komentarji

Povejte še ostalim svoje izkušnje in mnenje o izdelku »ISO TEA LEMON - izotonični napitek z vitaminom C in s kofeinom (55g)«