NAGRADNA IGRA!

22.5.2024 ob 17:13, Zadnja sprememba 22.5.2024 17:44

Vse potrebne informacije za trenutno NAGRADNO IGRO!

NAGRADNA IGRA!

 

Pravila nagradne igre "Nagradimo 100 novih kupcev!"

  1. Splošne določbe

1.1. Nagradna igra "Nagradimo 100 novih kupcev!" (v nadaljevanju: nagradna igra) poteka od 22.5.2024 do 25.6.2024 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, TikTok.

1.2. Namen nagradne igre je povečati prepoznavnost podjetja in pridobiti nove kontakte.

1.3. Organizator nagradne igre je Nahrin d.o.o., Drenikova ulica 28, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

  1. Sodelovanje

2.1. V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe z bivališčem v Republiki Sloveniji, ki še niso registrirani kupci organizatorja (v nadaljevanju: sodelujoči).

2.2. Za sodelovanje v nagradni igri morajo sodelujoči na posameznem družbenem omrežju upoštevati naslednja navodila:

  • Facebook: Všečkati objavo o nagradni igri, napisati "Sodelujem" in deliti objavo.
  • Instagram: Všečkati objavo o nagradni igri, označiti osebo s katero bi podelili nagrado (po izbiri, oseba lahko tudi deli v svojo zgodbo) 
  • TikTok: Všečkati objavo o nagradni igri, komentirati objavo in jo deliti na svojem TikTok profilu.

2.3. Sodelujoči lahko sodelujejo le enkrat na posameznem družbenem omrežju. V primeru, da bo sodelujoči sodeloval večkrat in bo ponovno izžreban, bo žrebanje za to osebo ponovljeno.

2.4. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

  1. Nagrade

3.1. V nagradni igri bo izžrebanih 100 nagrad, in sicer:

  • 100x Paket "Virgin Mojito": 450 g praška za pripravo 15 litrov pijače brez alkohola. Prejemnik prejme enega.

3.2. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali za kakršno koli drugo nagrado.

  1. Izbor nagrajencev

4.1. Nagrajenci bodo izžrebani naključno s pomočjo neodvisnega orodja za žrebanje na posameznem družbenem omrežju:

4.2. Žrebanje bo potekalo enkrat tedensko ob torkih za pretekli teden in bomo vsak torek izžrebali 20 oseb.Žrebanje bo potekalo ob 12:00 in bo rezultat objavljen v roku 24 ur na Facebooku (uradna stran nahrin.si) in Viber skupini: Druščina Nahrin 

4.3. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni na uradni strani NAHRIN.si na FACEBOOKU in javno v VIBER SKUPINI: druščina nahrin ter v kolikor bo možnost tudi preko zasebnega sporočila na družbenem omrežju, kjer so sodelovali.

4.4. Nagrajenci bodo dolžni v roku 15 dni organizatorju posredovati svoje podatke za pripravo paketa in možnost prevzema paketa (ime in priimek, naslov prebivališča, telefonska številka, e-poštni naslov, tip prevzema in datum). Oseba ima tri možnosti prevzema: 

4.4.1. Prevzame na registriranem mestu podjet Nahrin d.o.o. - BREZPLAČNO z predhodno urejenimi podatki in dogovorjenim datumom. 

4.4.2. Oseba se odloči za prevzem paketa po povzetju in plača 4,5€ za stroške pošiljanja.

4.4.3. Oseba lahko paket prejme BREZPLAČNO ob naročilu česarkoli iz podjetja NAHRIN in kot nov kupec ima za prvo naročilo pri podjetju Nahrin d.o.o nad 20€ BREZPLAČNO POŠTNINO

4.5. Če nagrajenec v predpisanem roku ne posreduje svojih podatkov za dostavo nagrade, se nagrada prenese na naslednjega izžrebanega sodelujočega.

  1. Varstvo osebnih podatkov

5.1. Organizator bo osebne podatke sodelujočih v nagradni igri uporabljal za namene izvedbe nagradne igre in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in za obveščanje o aktualnih ugodnostih podjetja Nahrin.

5.2. Sodelujoči sodelujejo v nagradni igri na lastno odgovornost in se s prijavo strinjajo z objavljenimi pravili.

5.3. Organizator si pridržuje pravico do spreminjanja pravil nagradne igre ali do njene odpovedi brez predhodnega obvestila.