KOREKCIJE POSLOVANJA vezano na COVID 19 16.3.2020 do preklica

16.3.2020 ob 16:00, Zadnja sprememba 6.5.2020 16:38

Ob uredbah Vlade in priporočilih NIJZ se dnevno spreminjajo pogoji poslovanja. Spodaj je nekaj glavnih ukrepov, ki smo jih pripravili pri Nahrin d.o.o za čim bolj tekoče poslovanje. Poslovanje se bo redno prilagajalo novim ukrepom - objavljali bomo večje spremembe. Ukrepi veljajo v času trajanja karantene oziroma do preklica v obliki objave na www.nahrin.si.

KOREKCIJE POSLOVANJA vezano na COVID 19 16.3.2020...

Osebni stiki so temelj našega poslovanja. Vse je podrejeno osebnim predstavitvam, predavanjem in izmenjavi izkušenj.

Prepoved / omejitev osebnih stikov tako ruši same temelje našega sodelovanja z vami -  zvesti in zadovoljni uporabniki Nahrin izdelkkov.

 

Zato smo v teh časih PRILAGODILI naše poslovanje - naše komuniciranje z vami, ki bo do nadaljnega drugačno; preko mask, telefonov in sporočil. Po koncu krize pa že sedaj VSE VABIMO NA VELIKI PIKNIK! (podrobnosti sledijo pravičasno)

 

 UKREPI ZARADI PREPOVEDI OSEBNIH STIKOV in s tem

- prepoved predstavitev (partijev)

- prepoved osebnih dostav "po povzetju"

 

1. Za vse nakupe PREHRANE / PREHRANSKIH DOPOLNIL / ETERIKE (kaj točno spada v te kategorije se vidi na spletni strani) - bomo V CELOTI KRILI STROŠKE DOSTAVE po Sloveniji - ne glede na višino nakupa

 

2. Za vse, ki imajo poravnane svoje obveznosti do podjetja in vnešen GSM in email smo avtomatično omogočili 8 dnevni ODLOG PLAČILA (ker Pošta uvaja "alternativne oblike dostave" je GSM nujen, brez eračuna pa ni možno e poslovanje)

 

3. Uvedba plačila PO PREDRAČUNU ali S KARTICO

 

Zaradi splošne situacije so se spremenili tudi režimi v proizvodnji in možnosti dobav surovin in izdelkov; velik povdarek je na VITAMINIH - izdelkih za DVIG IMUNSKEGA SISTEMA, ker je največ, kar lahko naredimo v teh razmerah sami ter na RAZKUŽILIH. 

 

 

Ostanite POZITIVNI, PRIJAZNI do sebe in svojih - tako bomo vsi skupaj najlažje ostali ZDRAVI :-)

 

 

VSE NAJBOLJŠE,

 

Boris Maljevec

Direktor

 



Avtor: Boris Maljevec


Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!