KREMA SLEZENOVEC (100ml)

KREMA SLEZENOVEC (100ml)
Šifra izdelka20100
Pakiranje *1 KOS (100 ml)
Cena za 1 KOS30,24€
KOS

* Ob običajni uporabi izdelek zadošča za 180 dniŽelite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »KREMA SLEZENOVEC (100ml)« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Esencialna krema - slezenovec - (100ml) (Malve Creme, Mallow Cream)

Hrani in neguje posebej zrelo in suho kožo. Pušča občutek mehke in voljne kože. Pomirjujoča, vlažilna krema, ščiti pred škodljivimi dejavniki okolja.

Uporaba: Nanesite dnevno ali po potrebi in nežno masirajte.

KOzmetični izdelek. Dermatološko testiran. Samo za zunanjo uporabo.


Krema za obraz primerna za vse tipe kože v vseh življenjskih obdobjih. Neguje in prehranjuje predvsem občutljivo in postarano suho kožo ter jo ščiti pred agresivnimi zunanjimi vplivi. Blagodejno vpliva na razpokano kožo s popokanimi kapilarami. Odlično ščiti obraz pred mrazom in vetrom, še posebno pozimi. Primerna je tudi za obnovo kože po sončenju. Uporaba: Kremo nanesite zjutraj in zvečer na obraz, vrat in dekolte ter nežno masirajte dokler se popolnoma ne vpije.

Odgovorna oseba za vse kozmetilče izdelke je podjetje: JC SwissCare Gmbh, Bundesstrasse 120, A-6923, LauterachPriporočamo tudi

TONIK ZA OBRAZ - ZELIŠČNI (200ml)

TONIK ZA OBRAZ - ZELIŠČNI (200ml)

Po čiščenju s kremo nanesemo tonik (nepozabnik, šentjanževka,, ognjič, slez, hialuronska kislina), ki kožo še dodatno očisti, osveži in...
TEA TREE KREMA (100ml)

TEA TREE KREMA (100ml)

Krema tea tree prehranjuje in neguje suho in razpokano kožo.
ETERIČNA KOLEKCIJA
Naravna negovalna kozmetika
Hrana
Prehranska dopolnila
Izdelki za dom
Paketi, darilni program