USTNA VODA (150ml)

USTNA VODA (150ml)
Šifra izdelka20068
Pakiranje *1 KOS (150 ml)
Cena za 1 KOS18,00€
KOS

* Pakiranje 150 ml zadošča za 365 dniŽelite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »USTNA VODA (150ml)« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Nahrin ustna voda (Enjuague Bucal Elixir, Mezcla t hierbas, Mistura 7 ervas), 150ml

Ustna higiena je zelo pomemben člen nege telesa. Ker povprečna starost ljudi raste, je cilj, da se ohrani tudi kakovost zob in dlesni čim dlje.
Z rednim in pravilnim čiščenjem zob, se zobne obloge in ostanki hrane odstranjujejo in posledično je število bakterijh v ustni votlini nizko. Taka nega pomaga preprečiti razvoj kariesa, gingivitisa, paradontoze in neprijetnega vonja iz ust.
Pomembno je tudi čiščenje zadnjega dela jezika, saj se tam običajno nahaja kar 60% bakterij v ustih; ravno te bakterije so večinoma odgovorne za ustni zadah.
Nahrin ustna voda je idealno dopolnilo redni higieni ustne votline in grla. Pri "grgljanju" in "stiskanju" ustne vode med zobmi, očistimo vse dele ustne votline in odstranimo ostanke hrane tudi iz predelov, ki jih ne moremo doseči s krtačenjem, hkrati ustno votlino prijetno osvežimo in poskrbimo za prijeten vonj. Pravilna in redna uporaba ustne vode kot sestavni del ustne higiene učinkovito preprečuje tudi vnetja.
Priporočljivo je, da ustno vodo uporabite po vsaki jedi in po pitju sladkih pijač ali v primerih, ko ne morete uporabiti ščetko.

Posebej priporočamo osebam, ki trpijo zaradi ustnega zadaha in tistim, ki nosijo zobne aparate, zobne krone, vsadke, zobne porteze. (Žajbelj)

UPORABA:
Po obroku ali prigrizku nakapajte nekaj kapljic Nahrin ustne vode v kozarec mlačne vode in grgljajte ter "stisnite" vodo skozi zobe, nato izpljunite. Ponovite 2-3x
Ni potrebno izpirati - celo bolje je, da pustite, da 7 alpskih zelišč še dolgo učinkuje.

PREDNOSTI:
o Učinkovita ustna voda brez tenzidov obogaten s 7 zelišč iz Alp
o Idealna za potovanja in za primere, ko ne moremo redno ščetkati zob
o Idealno dopolnjuje redno dnevno ščetkanje z Nahrin dental gelom
o Učinkovita preventiva pred kariesom
o Zelišča iz Alp negujejo in ščitijo dlesni in preprečujejo draženje in
vnetja
o Ščiti pred neprijetnim vonjem in širi prijeten, svež občutek za zagotavljanje večje sproščenosti v stiku z drugimi ljudmi
o Z dodajanjem Dekaben BL zaščitimo tako zobe kot ustno votlino pred bakterijami in s tem zobe pred kariesom
o Popolnoma naravna ustna voda, razvita skladno z ekološkimi standardi
o Ne vsebuje parabenov, niti snovi PEG, niti halogenih kombinacije
o Vsebuje prehrambene snovi za okusPriporočamo tudi

ETERIČNA KOLEKCIJA
Naravna negovalna kozmetika
Hrana
Prehranska dopolnila
Izdelki za dom
Paketi, darilni program