HAIR AND NAILS

HAIR AND NAILS
Šifra izdelka10086
Pakiranje *1 KOS (18 g)
Cena za 1 KOS29,66€
KOS

* Ob priporočeni uporabi pakiranje zadošča za 30 dni



Želite, da vas kontaktira svetovalka in vam pove več o izdelku »HAIR AND NAILS« ter odgovori na vaša vprašanja?

Želim več informacij


Made in Switzerland

Hair & Nails Nahrin - Prehransko dopolnilo za nohte in lase

Tudi nohti in lasje potrebujejo prehrano. Še posebej v obdobjih menjave letnih časov, ko se običajno oslabijo, jih je treba naravno hraniti! Nahrinov Hair & Nails je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček prosa, kalcij, pivski kvas, l-cistino, vitamin E, pantotensko kislino, cink in biotin. Preprečuje in odpravlja oslabitev, luščenje, staranje, izpadanje in matnost las in nohtov, ter jih naredi močnejše in odpornejše. Poleg tega imajo proso in pivski kvas okrepilno in podporno delovanje na celotno telo.

Zaščitite svoje lase in nohte s polno močjo!

9 od 10 žensk ima po poletju težave z lasmi in nohti. Tudi ti namreč trpijo zaradi sonca in soli, zaradi česar postanejo krhki ali se začnejo luščiti. Nahrin vam z izjemnim naravnim prehranskim dopolnilom Hair & Nails nudi okrepitve.

Zakaj izbrati Hair & Nails Nahrin?

Ker vsebuje:

  • Proso Proso je rastlina, ki je razširjena v toplih državah in spada v družino trav. Za mnoge prebivalce predstavlja odlično osnovo prehrane. Naš je izvleček prosa, zato so v njem vsebovani hranljivi elementi zelo koncentrirani in imajo zelo visoko prehransko vrednost. Proso je brezglutenski žitni pridelek. Je posebej priporočljivo za ljudi, ki imajo prehranske pomanjkljivosti, saj vsebuje minerale (železo, magnezij, fosfor ...), ogljikove hidrate, beljakovine, vitamine in vlaknine. Proso se tradicionalno uporablja za spodbujanje rasti in lepote las, trepalnic, kože, zob in nohtov; silicijeva kislina, ki jo vsebuje, lahko okrepi nohte in lase. Tradicionalno se priporoča kot prehransko dopolnilo za zdravljenje kožnih težav, ker spodbuja proizvodnjo kolagena.

  • Pivski kvas Suho pivsko kvas, pridobljen iz izbranih pridelkov žit, ki so bila predhodno namočena v vodi. Ta kvas doživi posebno naravno preobrazbo, zaradi katere izgubi fermentacijske lastnosti in pridobi značilnost pravega živila z visoko prehransko vrednostjo, zaradi svoje posebne bogatosti z beljakovinami, vitamini B in minerali.

  • Biotin (vit. B8) Je vitamin, ki je del kompleksa B in pomaga pri zdravi in močnem rasti las, preprečuje sivenje in plešavost, poleg tega pa pomaga pri ohranjanju dobro hidrirane kože. Biotin prispeva k normalnemu metabolizmu makrohranil. Je indiciran za zdravljenje seboreičnega dermatitisa, plešavosti in aken zaradi svoje sposobnosti ohranjanja celovitosti kože in las.

  • Pantotenska kislina (vitamin B5) Dragocenega vitamina za lase, saj je neposredno vključen v regeneracijo bulbusa in ima izjemno blagodejno delovanje na kožo, saj uravnava proizvodnjo sebuma. Uporaben je za povrnitev moči obdelanih in oslabljenih las, zaradi uporabe izdelkov, ki vsebujejo silikone in agresivne površinsko aktivne snovi, je indiciran v primerih celjenja kože in plešavosti. Pomanjkanje tega vitamina ima za posledico matne, blede in nevitalne lase, poškodbe podkožnih predelov pod lasmi. Priporoča se, v sodelovanju z biotinom, v primerih izpadanja ali zgodnjega sivenja las.

  • L-cistina Je dragocena aminokislina, ki je bistvena za lepoto nohtov, trepalnic, obrvi in las. Sodeluje pri sintezi keratina, pomembne beljakovine za pravilno strukturo kožnih dodatkov, kot so nohti, dlake in lasje. Ena študija je pokazala učinkovitost kombinacije L-cisteina in vitaminov skupine B pri odpravljanju alopacije, ki jo povzročajo farmakološki postopki.

  • Cink Je mineral, ki ima številne koristne lastnosti za telo. Dejansko je eden od sestavin encima, ki je potreben za pravilno delovanje insulina, spolnih hormonov in rastnega hormona. Prispeva k normalni sintezi beljakovin, ohranjanju normalnih kosti, ohranjanju normalnih las, kože in nohtov ter normalni funkciji imunskega sistema.

  • Vitamin E Je predvsem antioksidant, ki ima zaščitne lastnosti za telo. Vitamin E pomaga pri boju proti negativnim vplivom onesnaževanja, v tem procesu pa se porabi in ga je treba dopolniti, da lahko nadaljuje svojo zaščitno vlogo. Vitamin E spada v skupino maščobotopnih vitaminov, sestavljen je iz skupine sestavin, imenovanih tokoferoli. Vitamin E izboljšuje prekrvavitev kože. Vitamin E lahko zaščiti naše lase pred škodljivimi učinki zunanjih dejavnikov.

Uporaba:

2 kapsuli z obrokom

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine ne smete presegati. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pakiranje:

60 kapsul**



Priporočamo tudi